FRIKADELLER:
Jeg brugte min yndlingsopskrift på “slagterfrikadeller”, de er gode dagen efter til madpakken, både på brød og som “bidedeller” :).
Brug linket nedenfor:
I dag blev løget hakket med kniv OG der blev hakket 1 fed hvidløg med.
Vi lavede af 500g kalv/flæsk og der blev 13 stk.
——————————
NYE KARTOFLER:
Der blev kogt rigeligt med nye kartofler, da jeg skal lave kold kartoffelsalat i morgen 😉
———————————
KOGTE GRØNTSAGER:
Jeg havde 1/2 blomkål, det kogte jeg sammen med nogle små nye gulerødder – Kog dem ikke for længe, så er en rest fin i salat i morgen eller i madpakken. 🙂
————————————
AGURKESALAT:
2/3 af en agurk høvles i tynde skiver (kartoffelskræller, mandolinjern eller nogle rivejern kan bruges)
3/4 dl eddike og 2 dl vand koges op tilsættes 1/2 – 1 dl sukker, lidt salt og peber – hældes over agurkerne og køler af i køleskab
————————————–