Frikadeller med nye kartofler, agurkesalat og grøntsager.


FRIKADELLER:

Jeg brugte min yndlingsopskrift på “slagterfrikadeller”, de er gode dagen efter til madpakken, både på brød og som “bidedeller” :).
Brug linket nedenfor:

Frikadeller til fryseren


I dag blev løget hakket med kniv OG der blev hakket 1 fed hvidløg med.
Vi lavede af 500g kalv/flæsk og der blev 13 stk.

——————————

NYE KARTOFLER:

Der blev kogt rigeligt med nye kartofler, da jeg skal lave kold kartoffelsalat i morgen 😉

———————————

KOGTE GRØNTSAGER:

Jeg havde 1/2 blomkål, det kogte jeg sammen med nogle små nye gulerødder – Kog dem ikke for længe, så er en rest fin i salat i morgen eller i madpakken. 🙂

————————————

AGURKESALAT:

2/3 af en agurk høvles i tynde skiver (kartoffelskræller, mandolinjern eller nogle rivejern kan bruges)
3/4 dl eddike og 2 dl vand koges op tilsættes 1/2 – 1 dl sukker, lidt salt og peber – hældes over agurkerne og køler af i køleskab

————————————–

IMG_2620