Farsruller med bacon og ris


FARSRULLER:
400 g magert flæskefars
1 stort æg
Krydderier efter ønske
rasp
1 pakke bacon i skiver
Farsen æltes med krydderi, rasp og æg til en fast fars der formes til det antal ruller der er baconskiver i pakken (her 7).
Når de har hvilet lidt rulles 1 skive bacon om hver rulle og kan hæftes med en tandstikker de steger på en varm pande, skru ned og steg færdigt alt efter tykkelsen.

Blev serveret med råkost af gulerod , squash og mandarin fra dåse, hertil kogte ris og en carrysovs.
Vi blander ikke gulerod og squash, da den ene af os ikke bryder sig om squash 🙂
det ville jeg nok have gjort.

KOGTE RIS:
Mine ris i løs vægt koger jeg i 1 del ris til 2 dele kogende vand – koger 12 minutter og står og trækker et øjeblik – så kan de røres løse med en gaffel.

CARRYSOVS:
Den laver jeg som en opbagt sovs hvor carry svitses med fedtstoffet tilsættes mel og spædes med vand/mælk – smages til med salt og peber.

 

IMG_2738