Farsen kom i en ovnfast skål m låg så blev den sat ind på 190 grader og fik 20 minutter –
Derefter endnu 20 minutter UDEN låg
Så skulle den være færdig.
Farsen blev rørt af 500 gram flæskefars
2 æg
1/2 dl soltørret tomat i tern (købt i aldi), da de er lidt tørre, blev de sat i blød i en timestid i 3/4 dl kogende vand.
1 dl havregryn (jeg tog vandet med da jeg rørte farsen- derfor)
krydderi efter ønske, men det må godt smage af noget
Timiankartofler er små kogte kartofler m skræl der steges i lidt olie på panden
og krydres med tørret timian og et drys salt
Hvis de ikke er pæne skal de pilles men jeg havde lidt fine fra påsken.
1/2 pose kartoffelbåde kom ind i en 200 grader varm ovn i 30 minutter
drysses med salt.
Salaten var rød og hvid spidskål –
meget fint snittet –
Pyntet med 1 fintsnittet forårsløg og lidt hakkede valnødder –
Dryppes med lidt citronolie (køber jeg i REMA i små flasker) –
bruger dem kun til salat, så holder de længe 😀