Chevapcici m. pasta og kartoffel/grøntsagsblanding


Jeg har købt mine chevapcici i LIDL, men de fås i de fleste supermarkeder. Det er tynde ruller a. ca 10 cm længde, de er af krydret oksekød – smager udemærket og de fleste unge holder af dem , måske fordi de smager lidt af pizza/kebab-krydderi.
De fås i poser med 1 kg og koster ca 40 kr. Det er billigt når man som her i huset har nok til 2 gange til 3 voksne.
De kan steges og serveres med et tilbehør på kartoffelbåde, vi kalder den servering for a-la-grillbar :)
Her serveres de lidt sundere med kartoffel/grøntsagspande og en rest pasta –
Sønnen elsker dem ovenpå pasta og MASSER af chilisovs.

———————————————————–

CHEVAPCICI:

Passende mængde Chevapcici
2spsk olie
lidt hakket persille -(det pynter og jeg har det i fryseren)

Rullerne tages op af fryseren 1-2 timer før de skal steges –
Panden varmes og olien kommer på –
Når olien er varm, hældes “kødrullerne” på og de steges jævnt –
jeg vender dem ikke MEN ryster panden så de ruller rundt –
når de er jævnt brunede er de færdige (skær  1 over og tjek)
de skal være jævnt brune men ikke tørre

Grøntsags/kartoffelpande
Det er en pose frost-grønt fra REMA 1000 – de har tit tilbud på deres eget mærke,
de har nogle spændende blandinger m. nøglehulsmærke
og af og til kan de, som jeg har gjort, købes for 5 kr pr pose –
Den blev stegt på panden til gulerødderne i blandingen var møre men med bid –
De sidste 3-4 minutter vendte jeg nogle små kartofler der var halverede med.

Pasta
Det var en rest fuldkornspasta, som blot blev varmet i kogende vand.

IMG_3160