Suppe m kød og melboller


Jeg bruger skyen/suppen fra d 4-4  – da der blev lavet kylling –
Den blev siet og frosset ned så den tog jeg op af fryseren i går –
HUSK tø op i køleskab (det sparer strøm 🙂  )

Jeg havde købt 3 porrer, dem rensede jeg og skar i skiver,
7 små gulerødder  blev skrællet og skåret i skiver,
3 stilke blegselleri blev snittet i fine tern,
3 kartofler skrælles og skæres i tern –

Det hele koges mørt i den optøede suppe- jeg tilsatte 1/2 liter vand  (den var meget koncentreret) og smagte til med salt og peber –
Der tilsættes 450 g kød og melboller (3 poser a 150 g til 5 kr pr stk i fakta)

Herefter skal den kun varmes TIL kogepunkt, men må ikke koge.

Serveres med et madbrød fra 29 februar –

Pølsehorn + Boller (også til fryseren)


Jeg lunede brødet indpakket i bagepapir –
Så bliver det ikke tørt i ca 4-5 minutter mens jeg varmede suppen,
Så var der hurtig mad da de unge kom hjem,
efter at have kørt Mountain-bikes hele eftermiddagen 😀