Røsti i ovn:
Røsti er jeg begyndt at lave i ovnen – de bliver lige knap så sprøde men en del sundere -De skal ind i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter (hold øje med dem)
Stegt medisterpølse:
Jeg koger min medisterpølse først-
Det er et temperamentspørgsmål, JEG synes det er nemmere at give den et opkog og lade den trække i 5 minutter, når den bliver købt og SÅ lægger jeg den i fryseren –
Det hænger måske også sammen med at jeg køber 2 kilo af gangen når den er på tilbud hos slagteren i den lokale Super Brugs i Sakskøbing (den er god) –
I dag tog jeg en pose med kogt medister op og den skal så bare brunes på panden til den er pæn brun.
Dampede grøntsager:
Forårsløg, skrællet og udskåret majroe, skrællede og skiveskåret gulerødder lægges i en skål i dampkoger og låget lægges på –
Vand hældes i bunden af kogeren –
Timeren indstilles på 12 minutter og den startes,.
Hvis røsti sætes i ovnen –
Grønt udskæres og startes –
Medisteren brunes –
Så er der mad på 20-25 minutter 😉