Jeg bruger verdens hurtigste opskrift på tomatsovs – kog den godt og den bliver god 🙂
Risene i dag skulle have været “vilde ris” men blev til almindelige parboiled ris, da jeg glemte at købe de andre 🙁
Jeg har købt fiskefarsen færdig, da jeg i ALDI kunne få den vi kan lide –
Den er fra skagens fiskehus og af torsk/laks
Majs er fra dåse, af dem uden sukker (hvis det er et problem med sukker så tjek dåsen – sukker i majs er fuldstændigt overflødigt)
Tomatsovsen (verdens nemmeste)
1 pose frosne tomater (eller 1 dåse hakkede)(kan være friske, skåret i stykker i tomatsæson)
1 hakket løg
2 fed hvidløg (hakket)
1 spsk Farin
1/2 tsk salt
1 tsk bouillionpulver
evt 1/2 dl vand (dåsetomater behøver det ikke)
Basilikum, peber, lidt chiliflager eller krydderi efter ønske
Det hele koges op og koges mørt
evt får det en tur i blenderen, men den er nu også god med lidt struktur.
Risene koges og majs varmes i kogende vand
Fiskedellerne steges langsomt ved middel.svag varme for ikke at blive mørke,
men de skal være gennemstegte.
Jeg steger dem i halvt olie/kokosfedt (smør er fint)