Kyllingelår med skysovs, asier og kartofler


Jeg købte for et stykke tid siden en stor pakke kyllingelårmix til 20 kr i netto –
Jeg lagde dem i 2 alu-forme, krydrede dem og stegte dem med det samme  –
Derefter blev de frosset ned.
1 pakke af disse blev taget op i går aftes og tøede op i køleskabet.

Lårene blev sat i en 190 grader varm ovn og stod i ca 15 minutter så var de varme –
Kartoflerne koges som vanligt –
Skysovsen blev lavet af den sky der var ved kyllingelårene + lidt vand fra kartoflerne –
2,5 dl jævnes med 1 spsk hvedemel –
Smages til med salt, peber og kulør –
Vi skulle have agurkesalat til, det blev til asier (færdigkøbte) –

Men opskriften på agurkesalat skal i ikke snydes for:
1 agurk eller her 2 skoleagurker skæres så tyndt som muligt og lægges i en skål –
1/2 dl eddike + 1 dl vand + 2 spsk sukker + 1/4 tsk salt lunes til det er opløst –
Det hældes over agurkerne og kan drysses med lidt dild –
Så skal det trække  i køleskab  i mindst 1 time.

IMG_3241