Pizzasnegle


PIZZASNEGLE MED LÆKKER PIZZA- FYLD.

Dejen:
900 g mel (måske lidt mindre eller mere)
50 g frisk gær
1 tsk salt
2 tsk sukker
6 dl lunket vand (1/2 vand/mælk)
2 spsk olie

140 g tomatpuré (ikke ketchup)

Fyldet:
1 løg, finthakket
1 spsk olie
1/2 lille squash finthakket
200 g hakket magert kød (okse, kylling, kalkun)
2 dl tomatsalsa  (jeg havde en hjemmelavet – men 1 lille glas pizzasovs er ok)
salt og peber
af ovenstående laves en kødsovs som til pastasovs – køler af

250g revet ost

Dejen:
Bland mel, tørgær, salt og sukker i en skål og tilsæt lunkent mælk/vand blandet med olie.
Ælt på et meldrysset bord i cirka ti minutter, og lad dejen hæve tildækket i ca 1/2 time.
Slå dejen godt sammen og rul den ud til en stor firkant på cirka ½ centimeters tykkelse.
Smør tomatpuré på, og fordel fyldet, timian/oregano og revet ost ovenpå.
Rul firkanten sammen som en roulade, og skær den i cirka 2 centimeter tykke skiver.
Pres skiverne en smule sammen, og lad dem efterhæve på en bageplade med bagepapir i cirka 15 minutter eller mere.
Jeg pyntede med lidt revet ost på nogle, revet ost og timian på andre, de sidste fik lidt revet grøn peberfrugt og  et drys chiliflager.
Pensl med en smule olie før pyntning –
Bages ved 200 grader i 10-15 minutter
Jeg  fik 27 store snegle så HVIS jeg er hurtig kommer der lidt i fryseren ?
Jeg fryser dem i små poser med 2 stk i hver (1 pose tages op om aftenen og lægges i køleskab, og vupti er der en madpakke) et par poser er fine til frokost.

JEG serverede dem med chilisovs (til chili-elskere) og en salat med rødpeberfrugt, agurk og kikærter (de mætter og giver ekstra protein)

et billede før bagning:

IMG_3243

et billede efter bagning:

IMG_3244