Mandag……….Mad udefra da jeg skal til special-læge i faxe (så er jeg træt)
Tirsdag………..Vokret m pasta
Onsdag……….Kogt hamburgerryg m grøntsager
Torsdag……….Ristet torskerogn m kartofler og råkost
Fredag………..?? Hvis vejret er godt får vi noget fra fryseren, der blot skal varmes
Lørdag………..Rugbrød m æg og rejer, varme frikadeller og ost (min mand og jeg er alene hjemme)
Søndag………..Hakkebøf m løg
Jeg skal til læge både mandag, tirsdag og onsdag – men kun den undersøgelse mandag gør mig rigtig træt så der vælger vi at hente noget mad udefra.
Jeg har sat ristet torskerogn på torsdag, jeg bruger den gode rogn på dåse, kig efter indholdet i % af rogn fra torsk, den svinger fra 65 – over 90 % resten er rogn fra andre fisk – OG hvis jeg skal have torskerogn SKAL det være fra torsk 😉 – men det er sundt og smager godt –
Selvfølgeligt kan der bruges frisk rogn fra fiskehandleren (men det er DYRT)
Jeg mangler faktisk kun kolonialvarer, æg, frugt og grønt.
Brødene vi skal bruge bager vi selv – min mand er blevet ret skrap til at bage i bagemaskinen og da jeg jo gerne vil halvere indholdet i fryseren, startes den, så bliver der ikke lagt brød i fryseren og jeg kan da se at “madbjerget” svinder lige så stille.