Det var meningen at vi skulle have tarteletter, MEN
De 2 unge mennesker havde været i skoven at køre så de skulle have en lidt mere solid kost 😉
Det blev så ændret til “frikasse” m kogte kartofler.
Ærter og gulerødder gives et opkog i 2,5 dl suppe –
Ærter + gulerødder hældes sammen med asparges minus væden –
Suppen sies fra og jævnes med 2 store spsk hvedemel –
Der justeres med væden fra asparges og mælk –
Koges godt igennem og tilsættes grøntsagerne og kogt kyllingekød pillet i stykker –
Drysses med persille og pyntes med asparges.
Serveres med kogte kartofler og hjemmelavet agurkesalat
Hjemmelavet agurkesalat:
1 agurk eller her 2 skoleagurker skæres så tyndt som muligt og lægges i en skål –
1/2 dl eddike + 1 dl vand + 2 spsk sukker + 1/4 tsk salt lunes til det er opløst –
Det hældes over agurkerne og kan drysses med lidt dild –
Så skal det trække i køleskab i mindst 1 time.