Min mand og jeg er alene hjemme,
så jeg synes det var lidt meget at koge 1/2 hamburgerryg 😉
Så maden blev ændret til 1/2 Avokado m lidt hakket røget laks (1 tilbudspakke fra fryseren)
Fyldt pasta(m svampefyld) lavet med ærter, friske tomater, og Serano-skinke.
Jeg bruger friske tomater fordi jeg kan få 1/2 kilo(8-9 stk) for 10 kroner, det er danske drivhustomater med en masse smag så 2,5 af disse rækker fint.
Det er lynhurtig mad
Sæt gryden over til pasta-
kog pasta + 1 tsk salt i passende antal minutter (mine 5-6) –
Lad den dryppe godt af.
IMENS sættes en dyb pande over med 1 spsk olie
Der tilsættes 1 dl fine frosne ærter+ 2,5 tomater skåret i ottende-dele –
tilsæt også 1 dl fløde(evt madlavningsfløde) og kryderier-
kog igennem tilsæt Serano-skinke trukket i grove stykker og den afdryppede pasta.
Forretten (min mand og jeg kan lide avokado)
1 Meget stor moden avokado deles i 2 og stenen fjernes.
Den dryppes/pensles med citron (så bliver den ikke mørk)
Hullet fyldet med hakket røget lakserester –
Pyntes med 1 tsk mayo rørt med krydderurter,salt og peber samt en lille snitte citron.
Vi spiste for første gang i havehuset i år og vi tog en flaske kølig hvidvin med derud.