Ristet Torskerogn m chili-beans og kartoffel-spiraler (frost)


Igen i dag var det nemt, jeg bruger en god torskerogn på dåse (mindst 90 % rogn fra torsk)-
Skal jeg have torskerogn skal rognen komme fra TORSK og ikke fra “andre arter” som der står på nogle dåser.
Jeg køber den i  Super-Brugsen og det er en dåse hvor der står COOP på (kig efter den) –
Nogle dåser lugter når de åbnes, det gør disse ikke.

Jeg startede med at komme kartoflerne i ovnen –
Snittede lidt spidskål –
Stegte så torskerognen og varmede en dåse Chili-bønner –
Samlede det så til sidst 😉

1 dåse rogn deles i 4-5 skiver og steges i smør på en pande til den er stegt på kanterne –
Nogle panerer dem også inden stegning men så bliver det en kaloriefest, så det gør vi ikke.
Lidt rød spidskål blev lagt i bunden og den stegte rogn ovenpå.
Ved siden af kom 1 dåse varmede chilibønner drysset med frisk timian fra drivhuset.
1/2 pose spiralkartofler fra frost kom i en varm ovn i 20 minutter og blev serveret til –
Det kunne også være nogle skiver brød eller ris.

IMG_3253