Snitzel m. champignon, kartofler, asparges-broccoli og pebersovs


Snitzlerne er fra frost (køber dem i aldi) de er gode og kan bare komme 15 minutter i ovnen.
Pæne store hoveder af champignons ristes på panden og lægges ovenpå samt citronsnitter.

Pebersovs kan købes færdig eller laves således (nemmere end man tror):
Panden koges af efter champignons med fløde ELLER min version : mælk hvori der er rørt 1-2 tsk maizena –
Koges op, smages til med salt, peber og grønne peberkorn i saltlage (købt mine i aldi)  og farves med kulør .

Asparges-broccoli er en blanding af broccoli og “asparges” –
Den har nogle tynde broccoliduske i toppen og stilkene er lange og næsten glatte, med et godt bid. Stilkene smager noget lignende som grønne asparges –
De er virkeligt lækre hvis de kun lige er møre med bid i.

Kartoflerne skrælles og koges/dampes.

IMG_3254