Jeg har købt pølser på glas i ALDI de er billige (15 kr) og der er mange i,
de fås i forskellige slags, jeg brugte et med blandet størrelser i, der var store + små cocktailpølser OG nogle små pølsekugler (tænker der er perfekte til grilspyd).
Sønnen synes ikke han har fået mad hvis han ikke har fået mad med “kød” –
men er tilfreds med bacon eller pølser – så det er okay – jeg kan lide min mad grøn –
og manden og svigerdatteren spiser det hele 🙂 så der blev ristet et glas.
Pasta koges som vanligt OG IMENS
svitses et par gulerødder + et stort løg skåret i tynde skiver i 1 spsk smør,
2 små squash i meget tynde skiver fra haven (1gul + 1grøn) tilsættes sammen med lidt strimlet bladselleri fra haven –
der hældes 1/4 l piskefløde ved og det koger ind til det begynder at tykne –
SÅ er pastaen færdig og en passende portion røres i sovsen resten serveres ved siden af,
(af hensyn til sønnen).
KUN sønnen spiste den “rene” pasta – hønsene får resten (de skal også leve)
Salaten var rucolablade fra haven med tomatstykker og stykker af melon