Jeg har i denne uge lavet 2 dage med mulighed for grøn mad (begge dage er der alternativ i parentes, af hensyn til kødspiserne) –
Jeg skal jo fortsat bruge af fryseren, der bliver leveret en ny Mandag – og jeg har brugt så meget fra den store, at der er plads nok i den lille nye 🙂
Det er stadig ferietid, og måske bliver der lavet lidt om –
Min mand har fået mulighed for at bruge lidt tid på andre ting da vi har solgt vores gamle sommerhus – så nu har vi “kun” 1 hus at passe –
MANDAG:…..- Jeg ændrer til tarteletter m høns i asparges – jeg får besøg af barnebarnet (og hans far) og dette har han ønsket sig til middag OG så bliver det sådan.
TIRSDAG:….. .Forloren Hare + Frugtgrød
ONSDAG:…….Hjemmelavet Pizza – (Squash-fritter)
TORSDAG:…..Skinke-mignon m nye kartofler og grøntsager
FREDAG:…….Majs-frikadeller m pommes frites (Franske hotdog)
LØRDAG:…….Lasagne
SØNDAG:…….Kødsovs Ras el Hanout (karry-blanding, der fås i LIDL) og ris
Jeg mangler ikke ret meget i denne uge – hotdogbrød til kødspiserne fredag, og nogle suppeurter til tirsdag.