Squashfritter og hvidløgsbrød / alternativ PIZZA


I dag spiste kødspiserne pizza og vegetarmuligheden  var SQUASH-fritter og hvidløgsbrød.

PIZZA
Dejen:
600 g hvedemel (gerne pizzamel, men mit er almindeligt billigt hvedemel)
2 tsk salt, 1tsk timian og evt chiliflager fra en kværn.
3 spsk olie
3,5 dl lunken vand
1 pakke gær (smuldret)

Melet hældes i en skål og resten hældes ned  i et hul i midten
Det hele røres nu sammen indefra og æltes til sidst godt
sættes til hævning 1/2 time –
Formede den i hele bagepladen.

Imens laves fyldet:
Jeg brugte et glas pastasovs,
Lagde en rest kebabkød på den ene halvdel + 1 dåse tun på den anden  –
lidt strimlet peberfrugt og meget finthakket løg lægges på –
Der dryppes olie på og kommes ost på tilsidst –
Den skal så i ovnen ved 200 grader – ca 18 minutter

Hvidløgsbrød:
1 rest dej formes som enrund pizza men i stedet for fyld –
dryppes der med rigelig hvidløgsolie og kværnet hvidløg
Bages som pizza i ca 14 minutter.

SQASH-FRITTER:
De får en hel RUM-agtigt udseende –
*1/2 l revet squash
1 stort revet løg
2 æg
Lidt grov peber fra kværn + lidt chili fra kværn INTET SALT (så bliver det meget tyndt)*
2,5 – 3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver

Fra * til* blandes godt og mel og bagepulver tilsættes af et par gange
Der røres godt sammen –
Dejen koges i neutral olie( i friture) –
I klatter på str med en spiseske –
Koges lys brune og vendes undervejs –
Smager godt med dip til (eks sød chili)

13713487_1240224042654427_421408924_n