Dette er en stor portion – halvdelen sættes i køleskabet til lasagnen på torsdag –
det gør torsdagen nemmere og arbejdet i dag er det samme 🙂
500 g oksefars
2 hakkede løg
1 lille squash der hakkes
6 -8 hakkede friske tomater (eller 1 dåse), nu hvor jeg har friske i drivhuset bruger jeg dem
2 dl vand eller bedre rødvin (kun når der bruges friske tomater)
2 fed hvidløg
1 spsk paprika, salt og peber + lidt chili
Oksefarsen svitses til det er godt brunet
grøntsagerne tilsættes og svitses med
(Rødvin gør altså noget ved kødsovsen)
Nu skal kødsovsen gerne stå og simre med låg på gerne 1 time,
og så skal der måske lidt mere vand ved undervejs det skal ikke koge tørt –
I dag kogte jeg spaghetti til (min skal koge 12 minutter), det varierer meget (men står på posen) –
Herudover serveres her hos os, brød og en salat eller grøntsag, da JEG ikke er vild med pasta.