Oksebryst m løg+æbler i karry


Da jeg var i REMA 1000 fandt jeg en pakke PÅLÆGSRESTER der bestod af oksebryst i reelle endeskiver -Hvis de skulle skæres i skiver til pålæg, ville det blive meget uens pålægsskiver, men da jeg skærer det i tern fungerer det fint.

2spsk olie/smør
kød i tern (her oksebryst – 400g)
4 løg i 1/4 (ikke for store)
4-5 æbler (skrællet og skåret i 1/4 der skæres på tværs til “klodser”)
1 spsk karry + 1 spsk RAS EL HANOUT (karryblanding)
2 dl vand
Salt, Peber og maizena til jævning

Olie/smør smeltes og løg og kød svitses –
karry + ras el hanout tilsættes sammen med æbler –
Det hele svitses rundt og vandet tilsættes –
Låg lægges på og der skrues ned –
Det står så og snurrer mindst 1/2 time (måske skal der lidt mere vand i) –
Det smages til og jævnes.

Der koges ris der serveres til med et stk flute

Således så min gryde ud, lige før der blev lagt låg på (duftede kanongodt) 😀
Det andet billede var efter 1/2 time på helt svagt blus(det mangler blot jævning)

14030870_1037326209696811_695776277_n 13988753_1037326886363410_575755802_n