Flæsk i skiver er ikke noget vi bryder os om, hverken kogt eller i tern og skiver – MEN bacon i tynde skiver, der er stegt sprødt og lækkert brunt – DET ER NOGET ANDET ?
Så vores æbleflæsk er 3 store æbler, evt fra haven –
Skåret i både og her skrællet og kernehus er fjernet –
3 mellemstore løg der er pillet og skåret i halve skiver –
2 pk bacon a 150 g (min var en dobbelpakke fra Føtex) –
lidt salt og peber .
Jeg starter med at lægge bacon på en kold pande og sætte den over varmen så smelter der rigeligt fedt af til løg og æbler –
Jeg tager bacon af når de er næsten sprøde (de bliver helt sprøde når de køler lidt af) og så fylder jeg op til alt bacon er stegt –
Løg og æblebåde kommer nu op i fedtet fra bacon og steger til løgene er klare og æblerne er møre – krydr med lidt salt og peber.
I dag serveres det med brød og kogte kartofler