I denne uge skal jeg i arbejdsprøvning tirsdag + torsdag så torsdag bliver min fridag (her får vi mad udefra) – tirsdag sætter jeg noget meget nemt på som manden kan klare –
At der nu af og til sættes noget der kan overskues på madplanen har givet min mand mod på at tage tjansen i køkkenet – godt gået.
Mandag:…………Skinkefilet med pasta og salat (har råkost fra søndag)
Tirsdag:………… Frikadeller fra fryseren, salat og kartoffelkroketter (dybfrost) + Pandekager til dessert, jeg har lidt mælk og æg der skal bruges (har selv høns – så vi har ALTID æg)
Onsdag:………… Ovnstegt Nakkefilet m kartofler og gulerødder
Torsdag:……….. Sønnen vil utrolig gerne ud at spise SUSHI (nu må vi se)
Fredag:…………. Forloren hare m brunede kartofler
Lørdag:…………. Karry-gryde og løse ris
Søndag:………….Biksemad og spejl-æg (Regner med at bruge noget kød fra onsdag)
Jeg skal mest have købt lidt kartofler, frisk mælk og lidt kolonialvarer –
Jeg vil se om jeg kan få ryddet op i fryseren sidst på ugen, skal have brugt en del af det der er – Vi har nemlig bestemt at vi vil have 1/2 gris i april – det bliver en skovgris, på den måde får vi kød fra en gris der er så naturlig som muligt, når man ikke selv har plads til at have gris i baghaven 🙂 – men det vender jeg tilbage til, når det bliver aktuelt.