Pitabrød er en hurtig måde at anvende en rest kød og tilbehøret kan være mere eller mindre omfattende (efter smag og køleskab)
Pitabrødene er fra FAKTA (de er af mærket coop), de er økologiske og ikke så tørre som andre vi har prøvet –
De varmes blot i ovnen –
TIP: jeg sætter risten over bradepanden så kan den fungere som holder til brødene der så kan stå på højkant,
Kødet var 1 hakket løg + lammesteg fra i går der var skåret i små stykker –
1 spsk olie + 1tsk chiliolie varmes og der tilsættes 1/2 spsk paprika + hvidløgssalt efter smag –
Heri svitses kød + løg og der tilsættes 1 dl vand/boullion –
steger/smådamper ca 5 minutter til løgene er bløde.
Det hele serveres med salat, majs, tomat, ærter, peberfrugt i tern, chilisovs, jalapenos, 1 dressing og her en råkost af gulerod med ananas.