Forårsruller m Bønneblanding og Bulgur


Bulgur er knækket hvedekerner uden skal – dem JEG køber er forkogt så de koges 10-12 minutter som ris 2 dele vand til 1 dele bulgur. De smager godt og er sunde , så prøv dem istedet for ris og pasta – de fås i en grov udgave og en fin udgave, vi bruger den grove, den har størrelse som ris når den er kogt og det kan vi godt lide.
Den udgave der ikke er forkogt skal blødes ud som tørrede bønner og det gider jeg altså ikke bruge tid på 😀

Bønneblandingen er  350 g af en pose dybfrost fra REMA 1000 (Købt i sidste uge, der var de på tilbud til 5 kr for 500g og der var mange varianter (købte også Fajita-blanding) ) – denne består af blandede bønner også hvide bønner og edamamebønner, de skal blot på panden i 1 spsk olie og så stå og snurre møre (ca 5-8 min)

Forårsrullerne steges på panden i 2 spsk olie eller i ovnen (ovn-rullerne  er nemme at gå til, men er ikke så tit på tilbud – derfor bruger vi de “almindelige” fra Daloon –

Det hele serveres med chili-sovs og soya-sovs –
Lidt strimlet salat pynter og  vi spiser OGSÅ med øjnene <3
Hvis jeg havde haft overskud var jeg gået i drivhuset og havde hentet en håndfuld krydderurter til pynt – men det overskud er der ikke lige nu <3

26828184_1515247585238002_575660119_o