Mad-plan for uge 2


Så er nytåret overstået og i den kommende tid er der ingen helligdage –
De fleste har vel nu brug for en “rolig” periode, hvor der skrues ned for alt for store/dyre indkøb og måske også kalorieindtag 😉 (vi er desvære nogle stykker)
Jeg spurgte sønnen og hans kæreste om hvad de synes vi skulle have i næste uge –
Betingelsen var at der skulle være grønt hver dag, og sønnen ville godt have noget groft og fuldkorn –
Det kom der en lidt anderledes madplan ud af. 😀

MANDAG:……………..Chevapcici, fuldkornspasta og feldsalat m.ananas

TIRSDAG:………………Kotteletter, kartofler  og porretærte

ONSDAG:……………….Forårsruller og grøntblanding

TORSDAG:……………..Boller i karry m, ris og grønt

FREDAG:……………….Cæsar-salat m kylling og grove brød

LØRDAG:………………Vi holder fødselsdag om eftermiddagen, så brød til dem der er sultne.

SØNDAG:………………”Lommer” (ovale brød m lommer – købt i REMA) m. Fajita-blanding

Jeg har i denne uge købt “Lomme-brød”,  et par poser grøntblanding (1 bønneblanding + 1 fajita-blanding + salat og brød (ALT på tilbud)
Jeg mangler kun kylling til Cæsar -salaten fredag – resten ligger i fryseren og i mit havehus.
Jeg har et havehus, der står 2 flamingokasser m låg (købt i byggemarkedet og de holder i maaange år) – den ene til grønt og den anden til frugt.
Her hvor vi bor er der mulighed for køb af frugt og grønt direkte hos producenten, så det er MEST de importerede frugter og grøntsager jeg BEHØVER at købe i forretningerne. 😀
Nogle synes man skal nøjes med årstidens frugt og grønt – JEG synes også man skal købe årstidens frugt og grønt (de smager bedst i sæson OG er billigst), MEN jeg vil ikke undvære citron, banan, tomat, agurk osv hele vinteren, men jeg bruger mest af de lokale grøntsager om vinteren – så bruger jeg de importerede der er på tilbud som forandring.