Indbagt kylling:
Jeg brugte 5 stk butterdej fra frost
1 stor (eller 2 små) kyllingefilet (eller en rest pillet af når der serveres kylling)
1 stor revet gulerod
1 stort banan-skalotteløg
Kyllinge-stykket skæres i mindre strimler og steges i olie (hvis man ikke har en rest)
steger videre et øjeblik med løg og gulerod –
Krydres godt efter ønske –
Skæres/pilles i små stykker og køler af .
Butterdejen (her 5 stk) rulles en lille smule ud, 1/2 gang mere i højden –
1/5 af fyldet lægges i en stribe på midten , top og mund foldes ind over (trykkes LIDT) –
enderne foldes lidt ind og trykkes fast –
Stykkerne lægges med foldningerne ned af på bagepapir –
Sættes i en 200 grader varn ovn ca 25 minutter (hold øje med dem)
Serveres i dag m bådkartofler krydret med lidt olie, røget paprika, timian, salt og peber
En salat af spidskål, lidt melon og peberfrugt (havde et stykke gul+rød i køleskabet)