Madplan + MIN indkøbsliste for uge 35


En dejlig rolig uge ser det da ud til – Jeg har kun 1 aftale (skal på Slagelse Sygehus tirsdag, til kontrol – Jeg er nemlig cancer-patient, så det er en tur jeg tager ofte 🙂 )
Der skal bruges af fryserens indhold da vi gerne skulle kunne flytte den, da vi skal have lavet nyt køkken.
Weekenden er lidt praktisk, da vi gerne skulle begynde at rive det gamle køkken ned og sætte det nye op – helst uden for mange stop da det jo er noget med vand og kloak osv. DET bliver spændende.

Jeg synes det er sjovt at lave indkøbssedlen (bare for at se om det kan lade sig gøre) samtidigt skal jeg jo skrive den til mig selv alligevel og det giver faktisk et overblik over hvad JEG mangler – jeg har et par steder der er “overflod” Pasta (har 6 poser 🙂 ), ris, ketchup, krydderier, sennep, mel (her er 4 ekstra kg) og sukker (vi bruger ikke så meget, så 2 kg ekstra er faktisk til lang tid) – tror der er sket det, at vi har fået købt x 2 (sikkert fordi vi ikke skulle mangle 😉 ).
Fryseren er gennemgået og der er en masse, jeg vil have brugt bl andet brød .
Dette overskud vil jeg bruge i de kommende uger, så det skal vi ikke købe, så det kan blive en “billig” uge. Så indkøbslisten er MIN indkøbsliste, der er et udtryk for hvad JEG har i skuffer og skab – det er muligvis andre ting DU har i gemmerne – Jeg tror nu det er sundt at tage en “oprydningsperiode” en gang imellem, da de køkkener jeg kender er fyldt med ekstra eller halve poser af lidt ef hvert – Det kan man jo lige så godt få brugt <3

MANDAG:……..Indbagt kylling i butterdej m ovnstegte kartofler (har en i fryseren fra uge 32)

TIRSDAG:…….. Porre/Kartoffelsuppe m bacon på toppen og flute,  nybagte boller til kaffen

ONSDAG:……….Pasta m pesto og stegte pølser + savoykål m mandler  (sønnens ønske)

TORSDAG:……. Forårsruller m ris, majs og ærter (mandens ønske)

FREDAG:………. Boller i karry + hvidkålsalat m appelsin og gulerod

LØRDAG:……….Kyllingefrikadeller/Medister m kartofler, rest af hvidkålsalat + brun sovs.
(ved ikke hvor mange vi bliver)

SØNDAG:………..Æggekage m bacon, brød og rester fra ugens løb

Min fryser er uundværlig hos mig – Jeg bruger den til at komme tilbud i OG til rester- disse pakkes og lægges i fryseren – Frikadeller og andre rester bruges i stedet for pålæg.
Jeg inddeler indkøb  i : Kolonialvarer – Mejerivarer – Kød – Frugt og Grønt og Diverse –
KØD (75 kr) – Mejerivarer (60 – 70 kr) – Frugt og Grønt (75 kr) – Kolonialvarer (50 kr) – Diverse (30 – 40 kr) –  Hvedemel, havregryn, sukker,  vaskepulver og rengøringsmiddel købes for de ekstra 300 1 gang om måneden, hvis der er tilbud på rugbrød købes det også og lægges i fryseren (franskbrød bager jeg selv – her spares mange penge)

Jeg har en fyldt u-bagt butterdejstang fra sidst i fryseren, der er noget bacon i fryseren, men skal bruge igen søndag- så  jeg skal købe noget mere. Der er ligeledes kødboller i fryseren fra  ca. 3 uger siden og kyllinge-frikadeller og medisteren til lørdag  dukker også færdige op af fryseren,  pølser og forårsruller fandt jeg dybt i fryseren, så dem bruger vi. Der er flere poser rugbrød + sigtebrød i fryseren, dem bruger vi også.

Kød  (75 kr):
Denne uge skal der kun købes bacon , da jeg “fandt pølser + 1 plastpose med forskellige fprårsruller  dybt” i fryseren :  bacon = 16 kr
Ialt  = 16 kr
Mejerivarer  (60-70 kr):
5 l mælk , ost er der rigeligt af i køleskabet=  40 kr.
Ialt = 40 kr
Frugt + Grønt (75 kr)
5 kg kartofler = 18 kr (så jeg i føtex),  2 porrer = 8 kr, gulerødder, der bruger jeg de sidste have-gulerødder.
Skal købe tomat + agurk i “boden”, da jeg ikke har flere i drivhuset = 20 kr
Ialt = 46 kr
kolonialvarer + diverse slås sammen  og vi bruger af overskudsbunken) (80-90 kr)
pesto, jeg har mange krydderurter, så jeg kører den selv på minihakkeren, 1 pk flute = 4,50 kr. Kaffe, købte jeg en ekstra af i sidste uge på tilbud (vi havde 1 pakke i forvejen) og vi vandt 1 pakke i lotteri til vejfest + 2 fl rødvin 😀 , det var ikke så dårligt, og hyggeligt.
Ialt = 4,50 kr
Altså  indkøb i alt i denne uge 106,50 kr så rest 193,50  kr til feks brød og mælk.
Der er blevet brugt nogle rester – samt opfyldt nogle ønsker til aftensmaden –
Jeg spørger når jeg laver madplanen – sommetider opfyldes ønskerne ikke de første dage men tænkes så ind feks ugen efter.