Små fiskefrikadeller, pastagryde og kartoffelbåde


Fiskefrikadellerne er et tidligere tilbud fra REMA og de er  købt færdigstegte.
De små fiskedeller steges på panden ved halv varme så bliver de gennemvarme og får en stegt overflade.

Pastagryde =
Kog 1/2 pose pasta og sæt til side –
De grøntsager man har og synes HER bliver det:
1/3 snittet spidskål, 1 snittet løg, 2 groft revet gulerødder, 1 rød snittet peberfrugt – det hele svitses til det er næsten mørt (bid i) – 1 lille dåse kikærter + pastaen kommes i og det varmes igennem
VIL man have “sovs”ved tilsættes en mager madlavningsfløde (det undværer vi)

Kartoffelbådene er af hensyn til mig (JEG bryder mig ikke om pasta, men laver det til “de 2 andre” – de kan jo godt lide det.
Bådene skal blot i ovnen i  ca 30 minutter ELLER som jeg gør i air-fryeren ved 180 grader til de er sprøde (rystes grundigt et par gange).