Farseret squash som blev til peberfrugt :D


I dag bruger jeg en pakke rørt kyllingefars (300g) købt i NETTO for 9 kr tidligere
De grøntsager der bruges i bunden kan være alt hvad der er i køleskabet (1 revet gulerod, 1 revet kartoffel osv men husk krydderurter + salt og peber)

Mine squash mangler liiige at gro  lidt da dem der kom da det var tørke visnede væk men de nye der er sat af efter regnen (20 stk) er meget fine men mangler  at vokse lidt og da der lå et par peberfrugter fra drivhus (1 aflang rød + 1 rund orange) –
Brugte jeg dem i stedet, men fyldet er det samme som skulle i squash –

1 finthakket
1 dl finthakket krydderurter (HER persille, 1 blad salvie, 1 dusk fra basilikum og noget frisk oregano + et meget lille stykke af en frisk chili), det duftede herligt
1 dl finthakket tomat (jeg brugte nogle små perletomater fra drivhuset – de svarede nok til en stor almindelig)
Løg svitses i 1 spsk olie resten tilsættes og der tilsættes tilsidst 1-2 spsk rasp for at det ikke skal løbe nogen steder.
Fyldet lægges i peberfrugterne/squash/store løg eller tomater –
øverst lægges et lag rørt fars og det trykkes fast –  der drysses evt med revet parmesanost.
JEG foretrækker at drysse med osten lige før de kommer ud af varme, så dufter osten dejligt og danner ikke “skorpe”
I ovnen i ca 20 minutter v. 190 grader.

Serveres med nye kartofler og smeltet smør m hakket persille.

Vi får resten af sveskegrøden fra i går til dessert.