Sønnen er ikke hjemme torsdag så der skal vi have gule ærter – det er godt nok forår i følge kalenderen, men det er stadigt koldt nok til vinterretter (dem kan jeg lide så det udnyttes 😀 )
Mandag:…….Pølser og kold kartoffelsalat og grøn salat F
Tirsdag:……..Millionbøf m kartoffelmos (pasta til sønnen) F
Onsdag:……..Kotteletter m rodfrugter F
Torsdag:………Gule ærter (Medister i fryser)
Fredag:……….Kogt skinke m grøntsager F
Lørdag:……….Risengrød og pandekager
Søndag:………Pølsebiksemad F
Jeg har grøntsager, da vi hentede i TOKKERUP, som er en gård der beskæftiger mennesker med særlig behov – de dyrker økologisk og produkternes pris svarer til supermarkedets priser HER får jeg dem bare frisk afskåret og sorteret –
Sidst købte vi kål, porrer, gulerødder , løg og 10 kg kartofler og dette har jeg stadigt en del tilbage af så det bruges først.