Da jeg havde 2 rester af majs og linsepasta – de skal koge lige længe 12-14 minutter –
SÅ de blev blandet (jeg synes det er praktisk HVIS man kan bruge op før man åbner en ny pose)
Råkostsalaten er revet gulerod, rosiner og dryppet med 1 spsk appelsinjuice.
Frikadellerne er lavet af FRIKALET – vegansk frikadellefars –
Nu har vi prøvet 2 gange OG det bliver en genganger her –
Man hælder pulveret op i en skål og tilsætter 1 1/2 dl vand pr pose, og rører godt ( jeg brugte 2 poser i dag og der blev 10 pæne frikadeller = passende til 3 voksne.) – de skal så stå og hvile og inden de blev stegt (som alm frikadeller) måtte der 1/2 dl vand mere i
Dryssede med lidt basilikum (VI kan lide krydderurter og har dem i krukker i haven)
Da de er dejligt krydret bliver der lidt smag i det de er stegt i – det brugte jeg til en sovs ved at jævne med 1/2 spsk mel og tilsætte vand – den blev smagt til med lidt tomatkoncentrat fra en tube og salt og peber.