Minestronesuppe på den nemme måde


JEG har i dag lavet minestronesuppe af et par reste-bøtter fra fryseren –
MEN det kunne lige så godt være 1 dåse flåede hakkede tomater + 1 suppe fra fryseren.

Det bagerste er en blok frossen suppe – den forreste er en blok tomat-indmad (fra 1 dag jeg lavede salsa) 1 pænt drys salt m tørrede krydderurter og 2 spsk tomatkoncentrat fra tube – øverst ligger der 2 fed hvidløg –
Som i kan se  har jeg stukket et par tandstikkere i hvidløgene på kryds og tværs, det gør, at jeg kan fiske dem op HVIS jeg synes suppen har fået smag nok (det gør jeg også når vi bruger chili i maden) –  OBS: Der er utrolig meget forskel på hvor meget smag de afgiver.
Dette koges nu godt sammen, der tilsættes kogte pastaskruer og der smages til –
JEG bryder mig ikke om at koge pastaen i suppen, men hvis man synes der er meget suppe kan pastaskruerne koges med – de vil så optage noget af suppen –
Det er en smagssag om der skal kødboller i suppen (Jeg spiser min uden, de 2 andre vil gerne have det – så jeg tager lidt fra inden de kommer i)

DER serveres flute  og smør til, mine flute er lavet af en bolledej der bages som flutes.
(har man ikke tid til bagning er lune færdigkøbte flute udmærket)

Resultatet var  bestemt ikke ringe: