Koteletter/snitzler m grøntsager og Cabaretsovs


Jeg ordnede romanescokål i buketter, gulerødder  i lidt tykke skiver og skrællede kartofler og skar dem i halve i formiddags –
Her kan jeg lide at dele madlavningen op, både fordi jeg har tid til det OG fordi jeg har gigt i mine hænder, det går skam fint bare jeg tager det i flere omgange 🙂 .
Så skal der blot tændes senere.
TIP: hvis man har travlt kan der ordnes grøntsager dagen før hvis de opbevares i køleskabet i en boks med lidt vand – det hedder “foodprepping”

Sovsen er i dag et brev sovs – jeg bryder mig ikke om Knorr sovs, jeg synes de er for salte. men de kan fås i andre udgaver der er knapt så salte.
Jeg lavede den ikke helt efter pakken – jeg pisker simpelthen pulveret ud i halvt mælk/vand, koger det op under piskning og tilsætter 1 tsk (med top) af smør til sidst for at runde den lidt af (sådan gør jeg også med bearnaisesovs) = 1 noget mindre fed sovs som mine kranspulsårer i hvert fald bedre kan tåle 😀

Snitzlerne
Snitzlerne er skiver af det øverste af den svinekam jeg købte i sidste uge –
De bankes let og vendes i mel – æg – rasp –
Herefter steges de i halvt olie/smør (skru ned så de ikke bliver for mørke)