One-pot-pasta


Det er verdens nemmeste middagsret – den bliver sjældent helt ens da alt afhænger af hvilke grøntsager og hvilken pasta der bruges – men det tager ca 12-20 minutter at lave når vandet koger og alt er forberedt.

Her bruges 300 g pasta her er det en bønnepasta med mere protein og færre kcal / almindelig pasta kan bruge – jeg bruger så mindst 600 g grøntsager og 225-250 g kyllingebryst
På min måde at lave det skal der bare være styr på hvor længe pastaen skal koge (her 14min)

Jeg tager one-pot- pasta meget alvorligt – ha ha – det skal være nemt –
Da jeg bruger stegte kyllingebryster der er stegt, kan det hele komme i på en gang –
det koger så til pastaen er mør og serveres.

JEG tager en bakke hælder 300 g pasta op tilsætter 2-3 gulerødder (skrællet og i skiver), 1 dåse  afdryppet bambusskud, 2 stegte kyllingebryster (skåret i skiver) 1 håndfuld små tomater  skåret i 1/4, 1 håndfuld stangbønner skåret i mindre stykker, 2 stilke blegselleri skåret i små tern – 1 løg ordnet og hakket i små stykker.
Herudover drysses 1 spsk boullion-pulver, 1 tsk timiansalt, 1/2 tsk kværnet peber, 1 spsk røget paprika – Jeg åbner så en dåse hakket tomat (her med hvidløg) og hælder 1/2 liter vand i gryden – så er alt parat

Det ser nu sådan ud:

Vandet bringes nu i kog og det hele kommes i også dåsetomaterne –
der røres ofte i det så intet koger på –
Efterhånden skal der nok tilsættes 1/2 liter vand mere, det afhænger af hvor meget der opsuges, men DET MÅ IKKE KOGE PÅ.

Alle grøntsager kan bruges, skal bare skæres så småt at de bliver møre på ca 10-12 minutter.
Heri kan skjules meget grønt – Jeg tilsætter af og til en rest råkost (gulerod og kål)

færdigt og der blev spist næsten op <3 (resten går til hønsedamerne)