VARM KARTOFFELSALAT
Varm kartoffelsalat:
Kogte kartofler skæres i skiver –
1 stort løg hakkes –
1 spsk smør – lidt eddike 1/4 dl – 1/2dl vand – lidt sukker, salt og peber og løget koger mørt heri –
kartoffelskiver og lidt madlavningsfløde tilsættes –
koges igennem og smages til.
GAMMELDAGS FRIKADELLER
700 g flæskefars, 2æg, 3 dl havregryn, 1 stort eller 2 små revet løg 2 dl vand, salt, peber
Det hele røres godt og længe – hviler mindst 1 time –
De mange havregryn drøjer farsen, men når de hviler 1 time opløses de i kødet,
MEN der skal krydres godt.
Der steges store frikadeller af 2/3 dele og den sidste 1/3 steges til minifrikadeller –
JEG fik 17 store og 36 mini – vi spiste dem vi kunne, resten blev frosset løst – så kan vi tage dem vi skal bruge efterhånden,
RISENGRØD
Se følgende link.