Risengrød m kanelsukker og “nisseøl”


Risengrød er nemt på min måde og passer sig selv.

Det er nemt, tager en time, men der skal ikke passes gryde og røres, det passer sig selv –
DET KAN JEG LIDE.  ?

Dampkogeren samles og der hældes vand i til MAX-stregen –
Så hældes der 1 l mælk i beholderen og 300g grødris –
det er mere end normalt men det skal der i dampkogeren hvis man ikke vil have en tynd grød, OG det vil jeg ikke – min skal være hvid, tæt og tyk.
Låget lægges på og ledningen sættes i , der tændes og skrues op på 60minutter –
Sådan bruges min dampkoger – det er praktisk.

Sønnen får en rest af pastaretten  fra igår.

En tallerken m grød blev lagt i en lynlåspose til ris ala mande MANDAG
Når grøden gemmes i en pose trækker den ikke “skind” når den køler af.

15032401_1112696802159751_1333407231_n