Pizzasnegle og Pastasalat


Salat skæres i store stykker
Pasta lægges ovenpå (jeg luner den kogte pasta)
Tomat,agurk og peberfrugt skæres i stykker og kommer ovenpå.
Serveres med en dressing

Pizzasnegle:

Rå tomatsovs:
Denne sovs er mere fedtfattig end en almindelig “kødsovs”
3 store tomater, 1 løg og en stilk persille køres i minihakkeren (det er IKKE smukt) –
Denne blanding røres nu med 3/4 dl sukkerfri/almindelig  ketchup, lidt hvidløgssalt og lidt stærk chilisovs – smages  nu til (må godt have lidt spark)
Denne sovs er også fin som pesto eller en pizzabund –
Den sættes nu til side

Jeg tog min vægt m skål og afvejede i skålen (jeg kan nulstille vægten)
Afvejede 450 g hvedemel og tilsatte en pakke gær udrørt i 2,5 dl lunken vand –
Tilsatte 2 spsk oliemargarine, 1 æg og 1 tsk salt –
Det hele æltes hurtigt sammen og sættes til hævning til dobbel størrelse –
Så tages klumpen ud og rulles ud på bordet ca 30x 45-50 cm –

Herpå smøres den rå tomatsovs i et tyndt lag –
Der drysses en pakke skinkestrimler ca 100 g –
Øverst drysses et lag revet ost (jeg brugte mozzarella i lightudgave)
Pølsen rulles sammen på den lange led og skæres i 16 skiver (ca 3 cm tykke)
Lægges i  en bradepande med bagepapir –
Bages ved 190 grader i ca 25 minutter.