Salaten var fra haven og blev lagt i en bund med appelsin, grape, og avokado ovenpå –
Saften fra appelsin var dressing.
Kyllingefrikadeller:
1 pk hakket kylling fra fryseren (køber det altid når der er tilbud )
1 stor kop havregryn
1 lille kop krydret quinoa (En rest fra et par dage siden), jeg bruger altid rester fra de sidste dage når jeg rører fars- det kan være en rest ris, kikærter eller kogte tørrede bønner – I dag var det quinoa – det gør “farsmad” lidt mere spændende og man får brugt resterne.
1 mellemstort løg
1 stor fed frisk hvidløg (2 hvis de er små)
1 æg
Salt og peber (der skal en del i, samt 1-2 tsk marrokansk krydderi)
Vand ca 1/4 liter måske lidt mere
Det hele røres sammen (Pas på med vandet) til en fars der kommer i køleskabet MINDST 1 time –
De steges i smør/olie til de er gyldne
Cous-Cous tilberedes efter pakning men det er hurtigt <3
der serveres feks græsk yoghurt evt. med chili, samt hjemmebagt flute til.