Pinsen er ved at være slut –
Sønnen starter igen på job tirsdag –
Og ind i mellem er vi 4 i denne uge, så det er rigtig hyggeligt 😀
Jeg skal have bagt boller til fødselsdag i næste uge (lægger dem i fryseren)
MANDAG:……..Grøntsagspande m flute og fuldkornsnudler (grøntsagsret)
TIRSDAG:……..Hakkebøf m løg og nye kartofler (kødret)
ONSDAG:………Kylling m kold kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat (kylling)
TORSDAG:…….Krebinetter m stuvet ærter og gulerødder (Kødret)
FREDAG:……….Varm-røget laks – salat og flute – laksen ryges på grillen (Fisk)
LØRDAG:………Selleristeg m dampet grønt (kødspiserne kan få medister) (Grøntsagsret)
SØNDAG:………Sushi, da der holdes fødselsdag både denne og næste weekend.
Der skal købes grøntsager, frugt og mejerivarer –
Kødet (oksekød og flæskefars) købte jeg i slagterafdelingen, da jeg var der sidst – har en pose kyllingelår i fryseren (de er næsten altid på tilbud) – efter som vi spiser mindre kød er vi begyndt at købe det hos slagteren i kvickly – det bliver ikke MEGET dyrere, men når der så kun købes til ca hveranden dag er det OK.
Sushien bestilles udefra – Kolonialvarerne køber jeg stadigt hos vores lokale købmand –
Men da der er nogle ting han ikke har må jeg supplere, når jeg er til slagter.