Madplan for uge 23


Pinsen er ved at være slut –
Sønnen starter igen på job tirsdag –
Og ind i mellem er vi 4 i denne uge, så det er rigtig hyggeligt 😀

Jeg skal have bagt boller til  fødselsdag i næste uge (lægger dem i fryseren)

MANDAG:……..Grøntsagspande m flute og fuldkornsnudler    (grøntsagsret)

TIRSDAG:……..Hakkebøf m løg og nye kartofler     (kødret)

ONSDAG:………Kylling m  kold kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat    (kylling)

TORSDAG:…….Krebinetter m stuvet ærter og gulerødder     (Kødret)

FREDAG:……….Varm-røget laks – salat og flute – laksen ryges på grillen      (Fisk)

LØRDAG:………Selleristeg m dampet grønt (kødspiserne kan få medister)   (Grøntsagsret)

SØNDAG:………Sushi, da der holdes fødselsdag både denne og næste weekend.

Der skal købes grøntsager, frugt og mejerivarer –
Kødet (oksekød og flæskefars)  købte jeg  i slagterafdelingen, da jeg var der sidst –  har en pose kyllingelår i fryseren (de er næsten altid på tilbud) – efter som vi spiser mindre kød er vi begyndt at købe det hos slagteren  i kvickly  – det bliver ikke MEGET  dyrere, men når der så kun købes til ca hveranden dag er det OK.
Sushien bestilles udefra – Kolonialvarerne køber jeg stadigt hos vores lokale købmand –
Men da der er nogle ting han ikke har må jeg supplere, når jeg er til slagter.