Tomatsuppe indeholder oftest små pasta (JEG bryder mig ikke om pasta, så den serveres ved siden af) men med fiskeboller –
Bollerne er kogt af fiskefars, fra fiskehandleren præcis som når man koger kødboller, men kan være fra en dåse.
Tomatsuppe:
*
2 Hakkede løg (fint)
2 Hakkede hvidløg
1 Rød peberfrugt
1 lile gul squash der er skrællet (kun fordi de er i haven) 😀
*
3/4 l vand/boullion
—–
2 dåser hakket tomater (eller tilsvarende friske)
—–
1 spsk paprika (måske 1 1/2)
1 spsk rørsukker (det understreger tomatsmagen)
salt og peber
Alt fra * til * hældes i gryde og svitses, der tilsættes 3/4 l vand/boullion og dåsetomater det koges helt mørt og der blendes evt hvis man vil have det helt jævnt.
Der smages til med krydderier – fiskebollerne kommes i og det varmes igennem
serveres med krydderurter + flute