Så går vi ind i september – det er første efterårsmåned – Jeg har været inde og læse langtidsprognoser – Det bliver ganske normalt overgangsvejr, hvor det ofte er godt at have en jakke der kan tåle en byge. 😀
Torsdag i denne uge er der risengrød på menuen for første gang i dette efterår/vinter (Jeg elsker det) og jeg bager gerne brød/boller samme dag, hvis der er nogen der ikke er vild med grøden (og det er der 😀 )
Jeg tømmer ud i fryseren (og også lidt i grøntsagsskuffen) i denne uge og sikkert også i næste –
Mandag——–Hakkebøf m løg, broccoli, og kartofler (kog kartofler til onsdag)
Tirsdag——–Varme ostebrød, jeg er ret vild med varm ost – (nogen hader det, andre elsker det, det er noget der deler vandene, måske er det duften af den varme ost)
Onsdag——–Fiskedeller m brasede kartofler og ærter.
Torsdag——–Risengrød m kanelsukker (bager brød/boller/noget dej formes til flutes)
Fredag———Risotto/ eller stegte ris m grøntsager m flute
Lørdag———Ovnstegt butternut-squash m. quinoa/bulgur og grøntsager (evt. færdigkøbte frikadeller til kødspisere)
Søndag——–Pastaret m røget laks (hertil bruger jeg en pakke røget lakserester fra netto)
INDKØBSSEDDEL:
Hakket oksekød, fiskefars/fiskefrikadeller, færdige frikadeller (Nettos fra køledisken er faktisk gode – både i almindelig og miniudgaven), 1 pk røget lakserester . ( 80)
Hvedemel, Havregryn, 2 x gær, Grød-ris, almindelige ris(hvis du ikke har nogen tilbage fra sidste uge) 2 pk. rugbrød, 1 smørprodukt, 7-8 l mælk, quinoa/bulgur, Pasta, Toast.ost. (150)
Squash, løg, kartofler, broccoli, gulerødder, butternut ell. hokaido-squash, agurk, ærter(frost), citron, tomater, rosiner (110)
Ialt kan denne uge gøres for 340kr så er der til at købe frugt for evt melon (sæson), evt smøreost/marmelade
her er som vanligt havregryn/grød, mælk, rugbrød/hvedebrød m smøreost/marmelade til morgenmad
Frokosten er rester m rugbrød evt smøreost/rosiner/revet gulerod
Mellemmad er 1/2 skive rugbrød m rosin, 1 bolle m gnavegrønt
aftensmad efter madplanen