Denne uge fortsætter jeg med at rydde lidt op i fryseren, så vi fortsætter med at spise brød fra fryseren, MEN nu kan jeg se bunden på brødhylden 🙂
Min grøntskuffe har det med at være fyldt, da der længe har været i haven (og det er der stadigt), det er jo et luksusproblem, så vi klager ikke.
Der er i indkøbslisten medregnet mel og gær til at bage hvedebrød + flutes, der bager jeg blot boller og former dem lidt aflange – så fungerer de fint som flutes, morgenbrød eller til en sandwich(der kan evt tilsættes 1 rest havregrød eller revet gulerod til dejen)
Mandag koger jeg noget marmelade af hindbær+brombær fra haven – På et tidspunkt skal jeg også koge noget appelsin/gulerodsmarmelade (det er en favorit her). Den koger jeg på appelsinjuice og fin revet gulerod ( har købt 1 L appelsinjuice på tilbud)
Mandag…….Madpandekager m tomatgryde og ostesovs (bruger en rest tomatgryde fra uge 35)
Tirsdag……..Kødboller i fad m linse-pasta ( De bliver af hakket oksekød(tilbud i Netto), der kommes godt med grønt i “fadet”)
Onsdag……..Ovnbagte kartofler, grøntsager + brød (jeg tager de grøntsager der KAN bages feks løg, rødbede, squash, kartofler, en selleri -drysser med krydderurter efter stegningen)
Torsdag…….Indbagt fisk (købt i Rema) m kartofler (kog til lørdag) og gulerodstærte (Karoline-opskrift)
Fredag………2 slags små frikadeller(kylling + vegetar) på bulgur/quinoabund + brød
Lørdag………Kyllinge-karbonade m bacon m brasede kartofler og ærter
Søndag……..Aspargessuppe m flutes
INDKØBSSEDDEL:
Hakket kylling, bacon, indbagt fisk, hakket kød til frikadeller, og hakket kød til kødboller – køb det mest økonomiske – (NETTO har til 15 kr – Jeg køber et par pakker til fryseren) – 1 pakke pålæg, evt 1 leverpostej = 80
linsepasta, hvedemel, havregryn, 1 smørprodukt, 2 pk rugbrød, 6-7 l mælk, 2 pk gær 1 stykke skæreost (kan næsten altid få et stykke til 35 kr i rema), rosiner = 145
Kartofler, gulerødder, squash, løg, 3-4 små rødbeder (køber jeg i løs vægt i rema), ærter, 2 ds aspargessnitter, 1 pose revet ost = 85
Quinoa/bulgur burde der være fra sidste uge
Ialt ca 310 kr altså 40-90 kr under de 350-400 jeg beregner til alle måltider
Så er der vanlig morgenmad: havregryn/grød, rugbrød, hvedebrød m ost/leverpostej/marmelade
Frokost: råkost, rester fra gårdsdagens middag, pålæg, leverpostej + brød
Mellemmad 1/2 rugbrød med rosin/leverpostej/ost
Aftensmad efter madplan