Jeg fortsætter med at tømme fryseren. Fisk skal jeg købe til en middag med fiskefrikadeller – den anden fiskedag bliver en lun pastasalat m røget laks + en pose friterede blæksprutterne, får de ikke for meget er de gode.
Af grønt har jeg en del løg, gulerødder, kål og små kartofler fra haven, ca. 2 gange om ugen
bestiller jeg så to god to go fra vores Aldi – det virker fint og jeg tilpasser tilbehøret derefter. Jeg har også lidt squash i mit skur fra haven. Det er små slanke som jeg tog da vi ryddede bedet, det er ikke nødvendigt at udhule disse, så dem bruger jeg også.
Mandag…..Pastasalat m laks og rejer ( har en frossen tilbudspose på 100 gram)
Tirsdag……Pizzasnegle m revet gulerod og ristede kikærter(snegle er usagte fra Frost)
Onsdag……Squash-frikadeller, små pillekartofler og dampet grønt
Torsdag…..Hamburger-koteletter
Fredag…….Fiskefrikadeller m kartofler + grønt(hvilke afhænger af grøntpose fra Aldi)
Lørdag…….Hakkebøf m løg, kartofler, sovs og asier (mormorret) – dessert: frugtsalat
Søndag…….hjemmelavet tomatsuppe med flute – jeg har en del modne tomater, der er lidt trætte, men de fungerer i suppe – (tomater ligger i fryseren)