Jeg inddeler min indkøbsliste i grupper – så kan jeg bedre sørge for at det meste er med når jeg skriver den ned.
Soyastrimler (køber jeg i brugsen)
Skinkestrimler (JEG bruger en rest skinke fra lørdag)
Kyllinge-kødboller (køb bare de almindelige frosne, brug 1/3 af 1 pose)
Snitzler (køber frosne i ALDI – der er til 2 gange)
Køb 2 slags pålæg efter ønske
1 pose ærter & gulerødder fra frost (bruges onsdag + søndag) = 110-
2 kg gulerødder, løg, 1 kålhoved, 2 agurker, 1 spand små tomater, kartofler, evt 1 salathoved/kinakål (vælges kinakål kan hvidkål springes over) = 90-
2 pk Rugbrød, 2pk toastbrød (eller bag selv), Tortillas (antal efter behov), grødris, kogeposeris, 1 x smørprodukt, 1 x smøreost. = 80-
2 ds tomater, 1 ds bønner/linser, 1 x light-dressing, Havregryn, 2 ds majs, 10 – 15 æg, 1 pk tarteletter, 8 L mælk efter ønske = 165
2 x sukkerfri saft, kiks/knækbrød, marmelade, = 35-
Hvis de billigste produkter anvendes kan alt handles til 480kr, men de fleste vil ikke skulle købe det hele hvis der kigges i køkkenskabene 🙂
og her er så havregryn/grød m mælk, brød m. syltetøj og smøreost til morgenmad
Madpakke m brød m. pålæg, æg og rester fra aftensmad til frokost
Aftensmad efter madplanen
2 mellemmåltider, gnavegrønt af gulerod, agurk + knækbrød/kiks + saftevand
husk resten af grøntsager kan blive salat til madpakken, rest af grød bliver til klatkager og rester af ris bliver til ris-frikadeller der smager godt i madpakken eller som mellemmåltid.