Vi har stadigt lidt grøntsager i vores haveskur, jeg vil bruge nogle løbende som tilbehør.
Så ordner jeg et “fad fyldt med blandet grøn” der er renset og skåret ud i kantede stykker, sprayer med olie og drysser med krydderier og evt. krydderurter – sættes i ovn ved 200grader til de er møre / alternativ er airfryeren ved 160grader i ca 25-30 minutter. (stegetid afhænger af grøntsagerne)
MANDAG….. Den ældste giver take away – så det bliver min fridag.
TIRSDAG……Halve stegte kartofler, falafler + kyllingesticks (Det hele er fra fryseren) + hvidkålssalat
ONSDAG……Kører til fiskehandler så fisk m grønt til (måske broccoli)
TORSDAG….Forloren hare + kogte æbler m. gele
FREDAG,,,,,.Rugbrød m lidt fra køleskabet + rester fra ugen.
LØRDAG……Kyllingefrikadeller m. peberfrugt
SØNDAG……????????