Jeg har kød til mandag, tirsdag, torsdag og fredag samt fiskefilet til søndag –
så jeg får brugt lidt fra fryseren – de sidste grøntsager fra haveskuret er ved at være brugt, men så har vi også haft STOR glæde af det vi dyrkede i haven sidste sommer, jeg har suppleret lidt ind imellem med broccoli og blomkål.
Jeg har en del mel stående ( jeg har købt når der har været tilbud) så jeg bager brød i denne og næste uge – så det bliver brugt.
MANDAG….Pitabrød m skinke og hjemmelavet tomatsovs m grøntsager.
TIRSDAG….Gullash m kartoffelmos.
ONSDAG…..Fileteret Fisk (afgøres af hvad fiskemanden har) m. ovnbagte grøntsager.
TORSDAG…Hachis m. brunede kartofler.
FREDAG…..Kylling i sursød tomatsovs – fyldt pasta og søde kartofler.
LØRDAG…..Sushi (bestiller udefra).
SØNDAG…..Brød m fiskefilet og sild m. æg.