Jeg bruger en del fra fryseren ligelede er der lidt pålæg + lidt frosne grøntsager, der kan bruges.
De fleste kolonialvarer har jeg i skabet, dåse-majs, gule ærter, pasta, lasagneplader osv.
Gule ærter og grønlangkål, laves m grøntsagsboullion så kan det spises m/u kød, da nogle her ønsker en mere “grøn” kost end andre.
Mandag laver jeg en tomatsovs af forskellige grøntsager + frosne tomater til lasagnen – Onsdag laver jeg tunmousse af dåsetun (er på tilbud til 5 kr) – Der tages stegt flæskesteg til biksemad i fryseren torsdag – Fredag er restedag (der koges nogle æg) – Lørdag/Søndag bruges 1 pose kyllingekebab (er i fryseren) + grønlkål har jeg i fryseren ligeledes kogt medister og jeg har en del små kartofler((fra haven) der kan bruges til brunede kartofler.
Mandag………….Lasagne
Tirsdag…………..Gule ærter i (vegetarudgave) (her kan serveres rugbrød til)
Onsdag…………..Tunmousse m rejer, salat og flute – byttes med fredag
Torsdag………….Grønlangkål m medister
Fredag…………..tunmousse m flute
Lørdag…………..Pasta med kyllingekebab – mulighed for noget til dem der ikke vil have kød
Søndag…………..Rester fra fryseren + rugbrød (fiskefiletter, nogle fiskefrikadeller, steg og kogte æg og hvad jeg kan finde)
Jeg skal nok mest have brød og mejerivarer i denne uge. Herudover skal jeg have hvedemel, flute og noget salat + tomat + agurk.
Af andre varer skal jeg have havregryn + hollandske kryddere og almindelige kiks – Havregryn spises til morgenmad – kryddere og kiks spises til mellemmåltid evt. m. syltetøj –