I denne uge er der 3 dage med mad fra grækenland – det er lækker mad med krydderi og lammekød, samt nogle dejlige grøntsager.
Cous-c0us, kikærter og ovn-retter gør det velegnet til diabetikere og da det er mager mad må der gerne krydres lidt ekstra-
Jeg har denne gang skrevet hvor opskrifterne er fra, da jeg har nogle fra diabetesforeningen –
Normalt ville jeg “free style” dem men i øjeblikket er det vigtigt at vi er snorlige, så derfor tager jeg ikke æren for dem.
Valdemarsro.dk laver nogle gode opskrifter, som jeg som diabetiker kan bruge –
det er muligt at finde hverdagsopskrifter som ikke er overkompliseret og samtidigt ligger i den økonomiske ende – derfor har jeg brugt et par derfra i denne uge
Mandag……….Pastasalat m. Pesto og Kyllingebryst
Diabetesopskrift fra “Fuldkorn der frister
o.dkTirsdag………..Græske lammefrikadeller m. couscous og hummus
https://spisbedre.dk/opskrifter/graeske-lammefrikadeller-med-couscous-og-hummus
Onsdag………..Lasagne
S 68 i det grønne landkøkken.
Torsdag……….Porretærte, rester og rugbrød
s.84 i god mad til små gryder
Fredag…………Græsk farsbrød m tzaziki og brød
https://www.valdemarsro.dk/graesk-farsbroed/
Lørdag…………Helstegt kylling m grøntsagssalat m. krydret crutoner
S. 22 i fuldkorn der frister.
Søndag…………Græske kødspyd og råstegte kartofler.
https://www.valdemarsro.dk/graeske-koedspyd-og-raastegte-timiankartofler/