Så fortsætter vi med uge 7 –
Fredag sættes intet på – vi finder på et eller andet, da det er den dag jeg bliver opereret –
Herefter skifter vi til at det er manden der skal lave mad, men han er heldig han kan få alle mine gode råd 🙂 – jeg synes det er rimeligt at maden er nem og hurtig, da der er mange ting der i første omgang overgår til ham.
Mandag 12/2…….Kartoffelmos m. løg og terninger af squash på toppen panerede løgringe (brød til)
Tirsdag 13/2…….Pastagryde med høvlede grøntsager (de kan da skæres med en kniv) + flute
Onsdag 14/2…….Stuvet kartofler m stegte skiver af pastinak ell. selleri og salat m tomat.
Torsdag 15/2……Ovnstegte kartofler, ærter og medister.
Fredag 16/2…….Vi ser på hvad dagen bringer, måske bliver det bare til brød og ost 🙂
Det er den dag jeg skal opereres så vi tager det som det kommer.
Lørdag 17/2…….Miniforårsruller m grøntsager, Serveres m. flute og kogte ris.
Søndag…………Frikadeller, ovnstegte kartoffelbåde og salat + rugbrød m. smør
Opskrifter:
Mandag giver næsten sig selv:
Det bliver en vegetarisk udgave af brændende kærlighed – her pyntes den af de friterede løgringe fra frost og lidt småt salat (her feldsalat)
Tirsdag:
Masser af høvlede grøntsager (eller fint skårne) svitses på en pande til de er møre, det går stærkt (3-5 minutter) tilsidst kommes der 1 madlavningsfløde på og der kommes 1/2 pose (250g) kogte pasta i.
Her pyntes med hakket grønt og flute.
Onsdag:
Letkogte skiver af selleri ell. pastinak vendes i mel, æg og rasp og steges på panden serveres med stuvet kartofler og salat med tomat
stuvet kartofler er kolde kartofler der er varmet i en lidt tyk hvid sovs, godt smagt til.
Torsdag:
Her bruges en pose frosne 1/2 kartofler der når de er færdige i ovnen serveres med 1/3 pose frosne ærter der har fået et opkog + stegt medisterpølse.
Lørdag:
De små forårsruller er “en pose små skæve” der serveres med ris (1 kogepose) og flute.
Søndag:
Frikadeller fra fryseren med kartoffelbåde og en blandet salat – frikadeller ligger i fryseren og her skal kartoffelbådene bare i ovnen og tilsidst kommer frikadellerne ind ved siden af – salat blandes imens.
T