Der er rigtig mange ting jeg skal i juni og juli måned – Vi har 3-4 fødselsdage, 1 barnebarn bliver student med tilhørende fest – JEG skal give huen på og jeg glæder mig – Vi har et specielt forhold han og jeg – Jeg har en del besøg hos lægerne og sygehuset skal operere min venstre hånd – Jeg fik opereret højre hånd i februar og den har fra sidst i marts været bedre end jeg nogensinde kan huske, så vi går trygt i gang med næste hånd.
Da jeg ikke kender operationsdatoen endnu, kan der laves meget om undervejs, derfor laver jeg kun til 15 dage først, der sker det ikke fordi der er blodprøvetagning og forundersøgelse først 🙂 .
Vi bruger salat fra haven og får næsten altid salat til maden + så snart frugten er moden serveres den ofte som frugtdesserter = (findelt/kogt frugt i bunden af et pænt glas – mager vanilje-sky kommes ovenpå)
LØRDAG 1/6…Pandekager Mandens spidskompetence 🙂
SØNDAG 2/6…Fiskefiletter m rugbrød og sprøde ovnstegte kartofler
1 glas med kartofler hældes ud og tørres, vendes så med 2 spsk olie og steges i et fad i ca 20 minutter ved 185 grader i airfryer-ovnen til de er sprøde og gyldne – salat til.
MANDAG 3/6…Tomatsovs af de sidste tomater fra fryseren (fra sidste år) hertil pasta og flute
TIRSDAG 4/6…Kylling + pommes frites fra “Guldkyllingen” (det er nemt smager godtog er ikke så dyrt)
ONSDAG 5/6…Tarteletter m. grøntsager og asparges (jeg har asparges i haven)
TORSDAG 6/6…Svamperisotto med flutes og kryddersmør
FREDAG 7/6…Rød frugtsuppe m tvebakker – Vi tager en ostemad til kaffen senere.
LØRDAG 8/6…Rugbrød m rester (af risotto laver jeg Risotto-deller, æg fra egne høns, tomat + ost)
SØNDAG 9/6…Her skal vi til en 70 års fødselsdag, så der laves ikke mad.
MANDAG 10/6…Stegt bacon og persillesovs + nye kartofler (bacon i fryser, persille og kartofler fra haven)
TIRSDAG 11/6…Pitabrød med salat og grønt fra haven
ONSDAG 12/6…En grøntsagssuppe med nybagt brød
TORSDAG 13/6…Pasta med grøntsager ala ris-pilaf bare med pasta)
FREDAG 14/6…Boller i karry med ris og råkost
LØRDAG 15/6…Pulled Kylling m pastasalat